Інформація про компанію

ТОВ НДІ «Автопром» має багаторічний досвід створення і супроводу інформаційних баз даних, розробки прикладного програмного забезпечення, проектування, впровадження та експертного оцінювання комплексних систем захисту.

ТОВ НДІ «Автопром» — вітчизняний виробник засобів захисту інформації від несанкціонованого доступу: ЛОЗА™-1 — для автономного комп'ютера (експертний висновок ДССЗЗІ України № 378 від 12.10.2012 та № 540 від 08.08.2014. ЛОЗА™-2 — для локальної мережі (експертний висновок ДССЗЗІ України № 383 від 16.10.2012).

ТОВ НДІ «Автопром» здійснює діяльність в сфері ТЗІ на підставі ліцензії ДССЗЗІ України № 797 Серія АЕ № 271477  від 19.12.2016. ТОВ НДІ «Автопром» внесено до реєстру організаторів державної експертизи в сфері технічного захисту інформації.

Наші проекти реалізовані в Секретаріаті Президента України, Міністерстві економіки, Міністерстві промислової політики, Міністерстві транспорту і зв'язку, Міністерстві внутрішніх справ, Міністерстві оборони, Державній податковій адміністрації, Верховному суді, Господарському суді, Фонді державного майна, Київській обласній митниці, Аеропорту «Бориспіль», а також в інших органах виконавчої влади і підприємствах України.

Спираючись на досвід і кваліфікацію своїх фахівців, на сучасну технологічну базу, ТОВ НДІ «Автопром» пропонує Вам ділове партнерство.